BOEK NU!

Wanneer zou u willen verblijven in The Clock Tower?

The Clock Tower

Ervaar de belevenis van The Clock Tower! Overnachten op 30 meter hoogte met 360° uitzicht over Weesp, Amsterdam, Almere en Hilversum!

U kunt er gegarandeerd vanuit gaan dat er u een uitzonderlijk verblijf staat te wachten. Wij zorgen ervoor dat er een goed gevulde minibar voor u klaar staat welke, net als ons luxe ontbijt, altijd inclusief is. Uw host informeert van te voren naar eventuele aanvullingen en wensen.

Prijzen vanaf

€ 540,00

De Suite

U kunt er gegarandeerd vanuit gaan dat er u een uitzonderlijk verblijf staat te wachten. Wij zorgen ervoor dat er een gepersonaliseerde minibar voor u klaar staat en het ontbijt, dat u zelf kunt samenstellen, is bij The Clock Tower ook altijd inclusief. U kunt overnachten in The Clock Tower vanaf €495,-. Hierbij heeft u beschikking tot een persoonlijke host, die met liefde alles voor u regelt!

Wij attenderen u er graag op dat de suite in de kerktoren zich op 30 meter hoogte bevindt en te bereiken is middels 155 traptreden. Het advies is om hier rekening mee te houden tijdens het inpakken van uw bagage.

Bed The Clock Tower
Hotelkamer The Clock Tower
Bureau met uitzicht The Clock Tower
Bed met kussens The Clock Tower

Over het verblijf

Inchecken vanaf

15:00 uur

Uitchecken tot

12:00 uur

Parkeren

Privé parkeerplaats beschikbaar

Wi-Fi

Gratis

Huisdieren

Zijn niet toegestaan

Aantal personen

Maximaal 2 personen

De voorzieningen

35m2 vierkante meter

Groot tweepersoonsbed

Loungebank

Uniek uitzicht

Nespresso machine

Bad

Dubbele douche

Brand- en rookmelders

Gepersonaliseerde minibar

De recensies

Menu