Dreaming in The Clock Tower

De suite

U kunt er gegarandeerd vanuit gaan dat er u een uitzonderlijk verblijf staat te wachten. Wij zorgen ervoor dat er een goed gevulde minibar voor u klaar staat en het ontbijt is bij The Clock Tower ook altijd inclusief. U kunt overnachten in The Clock Tower vanaf €540,-. Hierbij heeft u beschikking tot een persoonlijke host, die met liefde alles voor u regelt!

Wij attenderen u er graag op dat de suite in de kerktoren zich op 30 meter hoogte bevindt en te bereiken is middels 155 traptreden. Het advies is om hier rekening mee te houden tijdens het inpakken van uw bagage.

Inchecken kan vanaf 15:00. Uw host brengt u op de hoogte over de incheck mogelijkheden.

Mocht u besluiten om met de auto te komen hebben wij een parkeerplaats tot uw beschikking op 2 minuten lopen van uw verblijf. Het treinstation is om en nabij 8 minuten lopen, waarbij een treinrit naar Amsterdam 16 minuten duurt. Mocht u gebruik willen maken van een taxi, is de host altijd bereid deze voor u te regelen. Deze kan u in een halfuurtje naar Amsterdam brengen, of een andere bestemming uiteraard.

De Laurentiuskerk, waar The Clock Tower zich in bevindt, is gevestigd in het midden van het centrum in Weesp. Voor de dichtstbijzijnde eetgelegenheid hoeft u slechts 155 treden af te dalen. Weesp is een mooie stad met een authentiek centrum met grachten. Er is in het centrum een ruime keuze aan restaurants en terrassen waar u heerlijk kunt genieten. De Vecht is een mooi en rustig water dat begint in de stad Utrecht en uitmondt in het IJsselmeer bij Muiden. Dit biedt de perfecte mogelijkheid om bij mooi weer een bootje of kano te huren en van het water te genieten. Ook dit is iets dat uw host graag voor u regelt!

Bad The Clock Tower
Bed met uitzicht Weesp The Clock Tower
Bureau hotelkamer The Clock Tower

Recensies

Menu