Dreaming in The Clock Tower

De suite

U kunt er gegarandeerd vanuit gaan dat er u een uitzonderlijk verblijf staat te wachten. Wij zorgen ervoor dat er een gepersonaliseerde minibar voor u klaar staat en het ontbijt is bij The Clock Tower ook altijd inclusief. U kunt overnachten in The Clock Tower vanaf €495,-. Hierbij heeft u beschikking tot een persoonlijke host, die met liefde alles voor u regelt!

Wij attenderen u er graag op dat de suite in de kerktoren zich op 30 meter hoogte bevindt en te bereiken is middels 155 traptreden. Het advies is om hier rekening mee te houden tijdens het inpakken van uw bagage.

Inchecken kan vanaf 15:00. Uw persoonlijke host zal rond 12:00 op de dag van aankomst contact met u opnemen, wanneer u verwacht aan te komen. De tijd om uit te checken is uiterlijk 12:00.

Mocht u besluiten om met de auto te komen hebben wij een parkeerplaats tot uw beschikking op 2 minuten lopen van uw verblijf. Het treinstation is om en nabij 8 minuten lopen, waarbij een treinrit naar Amsterdam 16 minuten duurt. Mocht u gebruik willen maken van een taxi, is de host altijd bereid deze voor u te regelen. Deze kan u in een halfuurtje naar Amsterdam brengen, of een andere bestemming uiteraard.

De Laurentiuskerk, waar The Clock Tower zich in bevindt, is gevestigd in het midden van het centrum in Weesp. Voor de dichtstbijzijnde eetgelegenheid hoeft u slechts 155 treden af te dalen. Weesp is een mooie stad met een authentiek centrum met grachten. Er is in het centrum een ruime keuze aan restaurants en terrassen waar u heerlijk kunt genieten. De Vecht is een mooi en rustig water dat begint in de stad Utrecht en uitmondt in het IJsselmeer bij Muiden. Dit biedt de perfecte mogelijkheid om bij mooi weer een bootje of kano te huren en van het water te genieten. Ook dit is iets dat uw host graag voor u regelt!

Bad The Clock Tower
Bed met uitzicht Weesp The Clock Tower
Bureau hotelkamer The Clock Tower

Recensies

Menu

CORONA UPDATE PER 14 DECEMBER 2020

Naar aanleiding van de aangekondigde lockdown op 14 december jl. lichten wij graag het volgende toe:

Het kabinet heeft besloten dat de hotels open mogen blijven, maar de eet- en drinkgelegenheden in hotels moeten sluiten voor hun logiesgasten. Voor The Clock Tower verandert er daardoor niets. The Clock Tower is een 2-persoonshotel welke niet beschikt over een eigen restaurant.

Wij hebben hier bewust voor gekozen om een ontspannen gevoel te creëren en onze gasten van 15.00 uur ’s middags tot 12.00 uur de volgende dag te kunnen laten genieten van hun eigen ‘bubbel’. In de suite vindt u een rijk gevulde minibar welke volledig tot uw beschikking staat.

Ons ontbijt wordt voor u klaar gezet en mag door u zelf afgehaald worden. Tijdens de horecasluiting bieden wij onze gasten ook een drie gangen menu aan, te bestellen bij geselecteerde Weesper restaurants.

Tijdens de check-in nemen wij uiteraard de 1,5 meter regel in acht. Na de check-in heeft u de toren volledig tot uw eigen beschikking en biedt The Clock Tower de meest intieme belevenis in corona tijd! Natuurlijk staat onze host telefonisch tot uw beschikking voor eventuele vragen of verzoeken.

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@clocktower.nl.

HEEL GRAAG TOT SNEL!

The Clock Tower logo