Recensies

We’re just recently back from our honeymoon in Italy and wanted to say a HUGE Thank you for the fantastic stay at The Clock Tower for our wedding on 22nd September! It was perfect  being able to arrive early, getting ready there and having the photographers in beforehand. Also the wonderful rosé champagne and raspberry macaroon were a lovely thoughtful touch and we enjoyed both immensely!

Thank you to you too for all the enthusiastic emails back and forth and for making sure everything was just right! We really loved it and will definitely be recommending a stay in The Clock Tower to friends and hope to do it again one day.

Rachel

Prachtige en unieke plek, op eenzame hoogte zeg maar. Ook nog eens stijlvol ingericht en afgewerkt. Prima persoonlijke ontvangst en service, inclusief ontbijt ‘op bed’. De hoogte en het nachtelijke uitzicht op de verlichte straatjes zorgen voor een droomachtige sfeer. Chapeau.

Marcel

Wat een speciale ervaring! Erg mooie locatie met een spectaculair uitzicht over Weesp! ‘s Avonds heerlijk in bad gezeten en ‘s ochtends de stad zien ontwaken vanuit deze prachtige kamer.

Rosa

Een verblijf in The Clock Tower is een onvergetelijke belevenis! Wat een locatie, wat een uitzicht en wat een ervaring! Een bijzondere plek om te genieten van het uitzicht, de zonsondergang en de zonsopkomst boven mijn mooie stadje Weesp.

Maureen

Fantastische ervaring geweest. Een verbluffend mooi uitzicht over mijn stadje. Gewelige service en overcompleet ontbijt. Veel meer dan eenvoudigweg genoten

Jeroen

Wat een geweldige en bijzondere plek om te slapen! De kamer en badkamer zijn van alle gemakken voorzien, echt voortreffelijk. Wij hebben uren op het bankje voor het raam gezeten en van het uitzicht genoten. Met een drankje uit de minibar in de hand 🙂 Het bed slaapt heerlijk en wakker worden op deze locatie met dit uitzicht is echt uniek. Dan het ontbijt: echt tip top verzorgd. Het wordt op een tijd die je zelf mag uitkiezen voor de deur gezet (iemand loopt dus al die treden omhoog om het ontbijt te brengen). Ik kan een nacht in The Clock Tower aan iedereen aanbevelen. Het is uniek, onvergetelijk, luxe, en vooral ook heel romantisch.

Nora

Menu

CORONA UPDATE PER 14 DECEMBER 2020

Naar aanleiding van de aangekondigde lockdown op 14 december jl. lichten wij graag het volgende toe:

Het kabinet heeft besloten dat de hotels open mogen blijven, maar de eet- en drinkgelegenheden in hotels moeten sluiten voor hun logiesgasten. Voor The Clock Tower verandert er daardoor niets. The Clock Tower is een 2-persoonshotel welke niet beschikt over een eigen restaurant.

Wij hebben hier bewust voor gekozen om een ontspannen gevoel te creëren en onze gasten van 15.00 uur ’s middags tot 12.00 uur de volgende dag te kunnen laten genieten van hun eigen ‘bubbel’. In de suite vindt u een rijk gevulde minibar welke volledig tot uw beschikking staat.

Ons ontbijt wordt voor u klaar gezet en mag door u zelf afgehaald worden. Tijdens de horecasluiting bieden wij onze gasten ook een drie gangen menu aan, te bestellen bij geselecteerde Weesper restaurants.

Tijdens de check-in nemen wij uiteraard de 1,5 meter regel in acht. Na de check-in heeft u de toren volledig tot uw eigen beschikking en biedt The Clock Tower de meest intieme belevenis in corona tijd! Natuurlijk staat onze host telefonisch tot uw beschikking voor eventuele vragen of verzoeken.

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@clocktower.nl.

HEEL GRAAG TOT SNEL!

The Clock Tower logo