Recensies

We’re just recently back from our honeymoon in Italy and wanted to say a HUGE Thank you for the fantastic stay at The Clock Tower for our wedding on 22nd September! It was perfect  being able to arrive early, getting ready there and having the photographers in beforehand. Also the wonderful rosé champagne and raspberry macaroon were a lovely thoughtful touch and we enjoyed both immensely!

Thank you to you too for all the enthusiastic emails back and forth and for making sure everything was just right! We really loved it and will definitely be recommending a stay in The Clock Tower to friends and hope to do it again one day.

Rachel

Prachtige en unieke plek, op eenzame hoogte zeg maar. Ook nog eens stijlvol ingericht en afgewerkt. Prima persoonlijke ontvangst en service, inclusief ontbijt ‘op bed’. De hoogte en het nachtelijke uitzicht op de verlichte straatjes zorgen voor een droomachtige sfeer. Chapeau.

Marcel

Wat een speciale ervaring! Erg mooie locatie met een spectaculair uitzicht over Weesp! ‘s Avonds heerlijk in bad gezeten en ‘s ochtends de stad zien ontwaken vanuit deze prachtige kamer.

Rosa

Een verblijf in The Clock Tower is een onvergetelijke belevenis! Wat een locatie, wat een uitzicht en wat een ervaring! Een bijzondere plek om te genieten van het uitzicht, de zonsondergang en de zonsopkomst boven mijn mooie stadje Weesp.

Maureen

Fantastische ervaring geweest. Een verbluffend mooi uitzicht over mijn stadje. Gewelige service en overcompleet ontbijt. Veel meer dan eenvoudigweg genoten

Jeroen

Wat een geweldige en bijzondere plek om te slapen! De kamer en badkamer zijn van alle gemakken voorzien, echt voortreffelijk. Wij hebben uren op het bankje voor het raam gezeten en van het uitzicht genoten. Met een drankje uit de minibar in de hand 🙂 Het bed slaapt heerlijk en wakker worden op deze locatie met dit uitzicht is echt uniek. Dan het ontbijt: echt tip top verzorgd. Het wordt op een tijd die je zelf mag uitkiezen voor de deur gezet (iemand loopt dus al die treden omhoog om het ontbijt te brengen). Ik kan een nacht in The Clock Tower aan iedereen aanbevelen. Het is uniek, onvergetelijk, luxe, en vooral ook heel romantisch.

Nora

Menu