De Suite

Luxe en comfort

U kunt er gegarandeerd vanuit gaan dat er u een uitzonderlijk verblijf staat te wachten. Wij zorgen ervoor dat er een gepersonaliseerde minibar voor u klaar staat en het ontbijt is bij The Clock Tower ook altijd inclusief. U kunt overnachten in The Clock Tower vanaf €495,-. Hierbij heeft u beschikking tot een persoonlijke host, die met liefde alles voor u regelt!

Over de suite voorzieningen

35m2 vierkante meter

Groot tweepersoonsbed

Loungebank

Minibar

Nespresso machine

Bad

Dubbele douche

Brand- en rookmelders

Bureau hotelkamer The Clock Tower
Bad The Clock Tower
Bed met uitzicht Weesp The Clock Tower
Badkamer The Clock Tower
Kamer met uitzicht The Clock Tower
Suite met dubbele douche The Clock Tower
Menu

CORONA UPDATE PER 14 DECEMBER 2020

Naar aanleiding van de aangekondigde lockdown op 14 december jl. lichten wij graag het volgende toe:

Het kabinet heeft besloten dat de hotels open mogen blijven, maar de eet- en drinkgelegenheden in hotels moeten sluiten voor hun logiesgasten. Voor The Clock Tower verandert er daardoor niets. The Clock Tower is een 2-persoonshotel welke niet beschikt over een eigen restaurant.

Wij hebben hier bewust voor gekozen om een ontspannen gevoel te creëren en onze gasten van 15.00 uur ’s middags tot 12.00 uur de volgende dag te kunnen laten genieten van hun eigen ‘bubbel’. In de suite vindt u een rijk gevulde minibar welke volledig tot uw beschikking staat.

Ons ontbijt wordt voor u klaar gezet en mag door u zelf afgehaald worden. Tijdens de horecasluiting bieden wij onze gasten ook een drie gangen menu aan, te bestellen bij geselecteerde Weesper restaurants.

Tijdens de check-in nemen wij uiteraard de 1,5 meter regel in acht. Na de check-in heeft u de toren volledig tot uw eigen beschikking en biedt The Clock Tower de meest intieme belevenis in corona tijd! Natuurlijk staat onze host telefonisch tot uw beschikking voor eventuele vragen of verzoeken.

Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen via info@clocktower.nl.

HEEL GRAAG TOT SNEL!

The Clock Tower logo