Bruidssuite

Uw droombruiloft wilt u natuurlijk afsluiten op een perfecte manier. Kies daarom voor de bijzondere bruidssuite van The Clock Tower en beleef een uitzonderlijke overnachting. De bruidssuite bevindt zich in de oude klokkentoren van de Sint-Laurentiuskerk in Weesp. Deze prachtige kerk is voorzien van slechts één suite, zodat u en uw partner volledig tot rust kunnen komen en de liefde kunnen vieren. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze bruidssuite? Ontdek hieronder meer over deze prachtige suite of boek direct een overnachting.

De voordelen van onze bijzondere bruidssuite

  • Ervaar een uitzonderlijk verblijf vanaf € 495,-
  • Een gepersonaliseerde minibar staat voor u klaar
  • Het ontbijt is altijd inclusief
  • Beschikking tot een persoonlijke host, die alles met liefde regelt
  • Bijzondere en sfeervolle suite met fijne voorzieningen
  • Een bijzondere overnachting in een kerk om nooit te vergeten

Ontdek de suite voorzieningen

Stap binnen in de bruidssuite van The Clock Tower en ervaar de geschiedenis van de Sint-Laurentiuskerk. U kunt er gegarandeerd vanuit gaan dat u een uitzonderlijk verblijf staat te wachten.  De bruidssuite van 35m2 is voorzien van luxe voorzieningen zoals een gepersonaliseerde minibar, een loungebank, een groot tweepersoonsbed, een bad en veel meer. Ook is het ontbijt altijd inclusief en heeft u beschikking tot een persoonlijke host die alles met liefde voor u regelt.

35m2 vierkante meter

Groot tweepersoonsbed

Loungebank

Minibar

Nespresso machine

Bad

Dubbele douche

Brand- en rookmelders

Over The Clock Tower

Onze bruidssuite is gevestigd in het Sint-Laurentiuskerk. Deze prachtige kerk werd gebouwd in 1876 en is voor het laatst gerenoveerd in 1951. In november 2018 is de kerktoren herbouwd en is deze karakteristieke klokkenkamer nu een hotelsuite. De suite is zeer populair onder pasgetrouwde stellen die hun huwelijksnacht willen doorbrengen op unieke wijze. Onze suite maakt het mogelijk!

De kerk heeft in de loop van der tijd veel meegemaakt en dat merkt u tijdens uw verblijf in de bruidssuite van The Clock Tower. De uitgesleten treden en trapleuning dragen bij aan de rustieke sfeer van de kerk. Tevens zitten de steentjes en leidingen nog precies zoals ze in de originele klokkentoren zaten. Stap binnen in de bruidssuite van The Clock Tower en ontdek het zelf!

Bureau hotelkamer The Clock Tower
Bad The Clock Tower
Bed met uitzicht Weesp The Clock Tower
Badkamer The Clock Tower
Kamer met uitzicht The Clock Tower
Suite met dubbele douche The Clock Tower

Bruiddsuite boeken via onze website

Het boeken van onze luxe bruidssuite doet u eenvoudig via onze website. Gebruik hiervoor de onderstaande knop. Wilt u meer informatie over de suite boeken van The Clock Tower? Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en voorzien u snel van een reactie.

Menu