The Clock Tower: bijzonder overnachten in een kerk

Bent u op zoek naar een originele locatie waar u een bijzondere overnachting kunt beleven? Overnachten in een kerk, dat is pas uniek! Bij The Clock Tower heeft u de mogelijkheid om te overnachten in de oude klokkentoren van de Sint-Laurentiuskerk in Weesp. De kerk is voorzien van slechts één suite. Dit betekent dat u, alleen of samen met een partner, volledig tot rust kunt komen. Treed binnen bij The Clock Tower, ervaar de geschiedenis van de kerk bij elke stap en droom eindeloos weg bij de bijzondere sfeer die de klokkentoren te bieden heeft. Heeft dit u al nieuwsgierig gemaakt? Lees hier meer over de hotelsuite of boek direct een onvergetelijke overnachting!

De voordelen van onze bijzondere bruidssuite

Ervaar een uitzonderlijk verblijf vanaf € 540,-
Een goed gevulde minibar staat voor u klaar
Het ontbijt is altijd inclusief
Beschikking tot een persoonlijke host, die alles met liefde regelt
Bijzondere en sfeervolle suite met fijne voorzieningen
Een bijzondere overnachting in een kerk om nooit te vergeten

Over The Clock Tower

In 1876 werd zij gebouwd: de Sint-Laurentiuskerk. In 1951 werd zij voor het laatst gerenoveerd. Maar in juli 2012 werd aangekondigd dat de kerk wegens slechte fundering gesloten moest worden en zo was eind april 2014 de laatste kerkdienst. In november 2016 stortte een deel van de kerktorenspits neer tijdens een hevige brand en exact 2 jaar later in november 2018 werd deze herbouwde toren weer teruggeplaatst. Eerder dat jaar zijn de 3 bronzen, 800 kilo zware klokken met veel precisie uit de galmgaten geheven. Want deze klokkenkamer wordt een hotelsuite. Als gasten hier al een wekservice kunnen waarderen, zal het zeker niet zijn van drie kolossale kerkklokken boven het luxe tweepersoonsbed. Dus die klokken moesten er echt uit!

De kerk heeft in de loop der tijd al veel meegemaakt en dat is aan alles te merken tijdens een verblijf in The Clock Tower. De treden van de trap naar de suite zijn door de jaren heen al behoorlijk uitgesleten, de trapleuning is door het vele gebruik al zijdezacht gepolijst en de steentjes en leidingen zitten nog precies zoals in de originele klokkentoren ook zaten.

Welkom in The Clock Tower!

Ontdek De Suite

U kunt er gegarandeerd vanuit gaan dat er u een uitzonderlijk verblijf staat te wachten. Onze prachtige suite van 35m2 is voorzien van een groot tweepersoonsbed en loungebank. Wij zorgen ervoor dat er een goed gevulde minibar voor u klaar staat en het ontbijt is bij The Clock Tower ook altijd inclusief. U kunt overnachten in The Clock Tower vanaf €540,-. Hierbij heeft u beschikking tot een persoonlijke host, die met liefde alles voor u regelt!

Bad The Clock Tower
Bed met uitzicht Weesp The Clock Tower
Bureau hotelkamer The Clock Tower
Menu